Menu

55+ fitness

1

Stijfheid, overgewicht, moeite met balans houden, hart- en vaatziekten, diabetes:

het is maar een greep uit de lijst van ouderdomskwalen waar veel mensen boven de 55 jaar mee te maken krijgen. Aan leeftijd veranderen we niks, maar deze kwaaltjes kunnen we bij Kensho wel aanpakken!

Kensho 55+ Fitness

Sporten vertraagt het verouderingsproces. Door te sporten daalt de bloeddruk, ben je energieker en wordt bijvoorbeeld de menopauze voor veel vrouwen minder ingrijpend. Dit leidt weer tot je extra goed voelen! Omdat we bij Kensho begrijpen dat sporten na een bepaalde leeftijd best een drempel kan zijn, bieden we speciale lessen voor de groep 55+ aan. In deze lessen passen we het tempo en de intensiviteit naar wens aan zodat iedereen mee kan doen.

 

Zie jij het ook wel zitten om fitter te worden en tikkertje te kunnen spelen met de kleinkinderen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs aan de Czaar Peterstraat 22!

shutterstock_644858134 1

“Iedereen krijgt aandacht en de juiste begeleiding: ook de wat oudere mensen.”

 

Wat vind jij van Kensho?

Kensho 55+ Fitness

 

“Twee jaar geleden zat ik op een dieptepunt qua gewicht, conditie en gezondheid. Mijn dochter haalde me over om naar Kensho te gaan en sindsdien sport ik vier of vijf keer per week. Je sport hier binnen een vriendelijke, gezellige omgeving waar een leuke sfeer hangt. Iedereen krijgt aandacht en de juiste begeleiding: ook de wat oudere mensen. En dat is te merken! “

“Voorheen gebruikte ik maagpillen en pufjes tegen benauwdheid, maar daar ben ik vanaf. Mijn algehele conditie is stukken beter: traplopen gaat gemakkelijker, ik ben uit de gevarenzone wat buikvet betreft en mijn soepelheid en flexibiliteit zijn toegenomen.”

Mariette van de Lande (61) – casemanager dementiezorg

Kensho Premium Fitness Amsterdam
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!