Menu

Bakery

Verantwoord genieten was nog nooit zo makkelijk

Bakery

Bij de Bakery kan je relaxen met een goede kop koffie, smoothies en een vers gebakken broodje. Omdat wij geloven dat je goed voelen begint met goed en gezond eten. Zo kan je je bezoek aan de fitness combineren met bijvoorbeeld een lekkere lunch of een smoothie-to-go. Ook geloven wij in goede, vers gemalen koffie, en ook zeker in goede en eerlijke thee. Uiteraard beschikt de bakery over gratis Wi-Fi, zodat je je tijd nog efficiënter kunt indelen. Kom je snel eens langs? Verantwoord genieten was nog nooit zo makkelijk! 

Recept

Blueberry Pancakes

Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in: 15min

Prak een banaan met een vork fijn of pureer ‘m even met de staafmixer. Doe er een ei bij en meng tot een glad beslag. Verhit wat boter of olie in de pan. Schep het beslag met een pollepel in drie mooie rondjes van ongeveer 8 cm doorsnede. Verdeel wat blauwe bessen over de pancakes in de pan als het beslag nog vloeibaar is. Bak de pancakes aan beide kanten mooi bruin. Bak totdat het beslag op is.

Serveer met agavesiroop of blauwe bessensaus en garneer met blauwe bessen. Als je het lekker vindt kun je ook nog wat vanille of kaneel aan het beslag toevoegen, maar zonder zijn ze ook al heerlijk.

Kensho Premium Fitness Amsterdam
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!