Menu

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Fitter en productiever personeel
Kensho Premium Fitness is onderdeel van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Dit plan is opgericht met als doel verzuim onder werknemers te verminderen middels sport. Fittere werknemers zijn namelijk vitaler, gezonder en productiever! Wij bieden meerdere regelingen die het fiscaal aantrekkelijk maken om als ondernemer je medewerkers bij ons te laten sporten. Zo besparen jullie samen tot wel 50% op de abonnementskosten!

Proces
Als een werknemer bij Kensho Premium Fitness komt, vindt er eerst een uitgebreide intake plaats. Er wordt een bodyscan gemaakt, waarna er een persoonlijk gesprek wordt gevoerd met een van onze ervaren instructeurs. Op basis van de bodyscan, doelstellingen, wensen en het sportniveau wordt er gezamenlijk een plan van aanpak gemaakt.
Bij Kensho Premium Fitness staan onze instructeurs en personal trainers altijd klaar om de werknemer de benodigde aandacht en adviezen te geven. En dit niet alleen op het gebied van training, maar ook op het gebied van voeding, fysiotherapie en mindfulness. Om het nog makkelijker te maken bieden wij een gepersonaliseerde app aan om alle vooruitgang te bekijken.

Teamgeest versterken
Bij Kensho Premium Fitness geloven wij in het belang van de fysieke en mentale gezondheid van je personeel. Zij zijn immers het visitekaartje en de fundering van een bedrijf.  Het bouwen aan de teamgeest van werknemers is hiervoor van belang. Daarom zetten wij indien mogelijk allerlei verbindende sportoefeningen in. Ons doel is om zo kracht, gevoel van verbondenheid en plezier onderdeel te maken van de bedrijfscultuur. Het als een team leren samenwerken om zo obstakels en uitdagingen te kunnen overwinnen, uit zich in personeel dat zich weet te focussen en goed met elkaar overweg kan.

Sporten op kantoor
Liever op locatie sporten? Geen enkel probleem! Onze trainers weten de parkeergarage, kantoor of het park om de hoek op een creatieve manier in te richten tot sportruimte. Hiervoor regelen wij het benodigde materiaal. Wil jij als ondernemer ook gezond, vitaal en productiever personeel? Neem dan nu contact op via telefoonnummer
020 221 777 0 of stuur een mail naar welkom@kenshofitness.nl!

Kensho Premium Fitness Amsterdam
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!