Menu

Filosofie

mind, body & soul

Filosofie

Aangenaam

 

Ik ben Sibel en via Kensho ben ik voor jou de schakel tussen sporten en genieten.

Kensho’s team van de beste trainers heeft niet alleen hart voor het vak, maar ook voor jou. Samen willen we je een tweede huis bieden, mensen samenbrengen en zorgen dat jij sporten leuk gaat vinden. Hier horen (life)coaching en voeding uiteraard ook bij. Daarom vind je bij ons alles onder één dak: mind, body, soul én happiness!

Untitled 2

“WIJ HELPEN JE DE JUISTE BALANS TE VINDEN EN BLIJVEN JE UITDAGEN OM TELKENS EEN STAP VERDER TE GAAN.”

Mind

Happiness is your choice, maar jouw happiness is ook ons streven. Wij stoppen met liefde al onze kennis en ervaring in de programma’s en begeleiding en helpen je graag om naar een fittere levensstijl toe te werken.
Dit proces begint bij het luisteren naar jouw wensen en het analyseren van jouw persoonlijke mogelijkheden.

Leer meer over 'mind'

Body

Wij geloven in een sterke core als basis voor een gezond en energiek leven. De core geeft stabiliteit aan je lichaam (body) en geest (mind). In de driehoek mind, body en soul is de training van de body en core het meest essentieel.

Leer meer over 'body'

Soul

Je bewuster zijn van je mind en body brengt je dichter tot je soul. Het trainen van je lijf creëert een samenspel tussen deze drie. Je soul bepaalt in meer of mindere mate hoe happy we ons voelen en je weet: happiness is your choice!

Leer meer over 'soul'
gezondegeest
Kensho Premium Fitness Amsterdam
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!