Menu

Lose it afvalprogramma

Lose it afvalprogramma

Wat is het Lose it-programma?

 

Wil jij in slechts 10  weken kilo’s verliezen, fitter worden en gezonder blijven? Dan is het Lose it programma perfect voor jou!

Bij Lose it richten we ons op jouw persoonlijke doelen. Dit kan het bereiken van je streefgewicht zijn of bijvoorbeeld het vinden van een betere balans tussen body en mind. Om te zorgen dat je gemotiveerd blijft, krijg je een eigen coach die altijd bereikbaar is en je gedurende 10 weken bijstaat om je doelen te halen. Dit doen we door weeg- en meetmomenten in te stellen, samen te trainen en je te helpen met je persoonlijke voedingsschema.

Samen bereiken we in slechts 10 weken jouw persoonlijke doelen!

Persoonlijke doelen behalen

 

Het programma start met een weeg- en meetmoment en het vaststellen van jouw goals. Vervolgens sport je gedurende 10 weken minstens 4 keer per week. Je gaat 3 keer per week individueel aan de slag en eens per week in een groep met andere gemotiveerde mensen. Om ervoor te zorgen dat je de juiste stappen maakt, stellen we een gedetailleerd en persoonlijk sportschema voor je op.

Tijdens het gehele programma ontvang je intensieve begeleiding van je persoonlijke coach. Je coach motiveert en stuurt bij waar nodig. En heb je vragen? Je coach is altijd bereikbaar om jou verder te helpen naar dat uiteindelijke doel!

Afbeelding_Website

Doe mee!

Begin nu met het werken aan de beste versie van jezelf! 

Ben jij ook gemotiveerd geraakt om te beginnen aan je eigen Lose it-programma? Schrijf je dan snel in! Het programma start elke maand met een nieuwe ronde. De kosten bedragen 519 euro voor leden. Ben je geen lid? Ook dan kun je bij Kensho terecht. De kosten bedragen dan 699 euro. Gedurende jouw 10 weken kun je, ongeacht welke abonnementsvorm je hebt, 4 keer per week komen sporten.

Vragen? Loop even langs de balie of neem contact met ons op via het contactformulier.

Kensho Premium Fitness Amsterdam
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!