Menu

Member testimonials

Sporten bij Kensho is een traktatie voor mij. Er is een heel warme en ondersteunende uitstraling van de begeleiders en ander personeel, de toestellen zijn van een superieure kwaliteit en de koffie is top. Ik had graag een beetje gezeurd als rechtgeaarde Amsterdammer maar ik kan niks vinden :)!

— John Kostermans

Ik ben lid geweest van vrij veel sportscholen. Kensho onderscheidt zich echt van alle door de sfeer, mogelijkheden, de medewerkers en zo veel meer! Ik voel me heel erg op mijn gemak in the gym. Alles is zo simpel, appjes op mijn telefoon waarin ik intensief contact kan hebben met de trainers, voedseladvies krijg en kan bijhouden, om de twee maanden een bodycheck, inschrijven voor de vele verschillende groepslessen, een bakery waar je altijd gezellig blijft kletsen met zowel trainers als leden, ik kan zo wel door blijven gaan. Ik voel me ook echt welkom, trainers kennen je en zijn oprecht geïnteresseerd. Je bent absoluut geen nummertje! Na een burnout in 2013 is hard trainen voor mij niet alleen om spieren te kweken en sterk te worden, het is ook therapie! Dit kan nergens beter dan bij Kensho!

— Sawir van den Bosch

Kensho maakt dat ik met plezier naar de sportschool ga. Het is sporten bij vrienden. Door de persoonlijke aandacht en de op maat gemaakte schema’s, merk ik dat ik ook echt vorderingen maak. 

— Annemiek Bergmans

Ik gun iedereen zo’n fijne, sfeervolle en gastvrije sportschool in de buurt. Met werkelijk erg betrokken coaches en instructeurs. Naast het feit dat je op elk niveau kunt sporten, zowel individueel als in groepslessen, zorgt de kleinschaligheid ervoor dat je echt gezien wordt. De relaxte sfeer en professionaliteit maar vooral de enorm gedreven en lieve medewerkers maken het voor mij een feestje om te sporten. Ik ben me bewuster geworden van mezelf, leer mijn lichaam steeds beter kennen en ik voel me energieker. Ik word heel, heel erg blij van Kensho!

— Nicole Hoebergen

Kensho is een sportschool waar ik me thuis voel. De eigenaren ademen gastvrijheid en positiviteit uit. Er zijn vaste trainers waarmee ik een band op kan bouwen en die steeds bereid zijn mij in mijn trainingsschema een stapje verder te krijgen door hun enthousiasme en extra begeleiding waar nodig. Ik raad Kensho aan iedereen aan die in een positieve sfeer aan zijn gezondheid wil werken.

— Gloria Keukens-Khan

I really enjoy being a member of Kensho. It has everything that I need including weight training, classes (for when I need an extra push) and training advice. My favourite classes are pilates, funxtion, and HIIT. The staff are super friendly and no request is too big. Having a gym like this so close by to home, gives me no exuses for not showing up. Thanks guys!

— Victor Halfkenny

Bij Kensho is en voelt het net even anders. Waar naar mijn idee sportscholen meestal redelijk kille en egocentrische plekken zijn, is Kensho het omgekeerde. Nooit eerder groette ik praktisch iedereen in een sportschool en maakte ik zoveel praatjes (vooral met Alper…). Loop naar binnen en ik durf het te garanderen: bijna altijd groet iemand je bij naam en vraagt je hoe het met je gaat. Wonend in een stad vind ik het prachtig dat ik zo dichtbij een plek heb gevonden waar het stiekem als een dorp voelt, waar iedereen elkaar kent en om elkaar geeft. 

— Marius Hordijk

Bij Kensho is het mogelijk om, zonder bijkomende kosten, samen met een van de coaches een persoonlijk voedings- en trainingsplan op te stellen. De enorme betrokkenheid van alle medewerkers hierbij is zo motiverend! Het voelt echt als een kadootje. Nu weet ik zeker dat ik mijn doel ga bereiken!

— Loes Heringa

In maart verhuisd naar Amsterdam en nieuwe doelen gesteld! Meer sporten, gezond eten en afvallen! Om de hoek, op de Czaar Peterstraat, viel ons oog op deze nieuwe sportschool Kensho. Door onze nieuwe buren aangemoedigd hebben wij een eerste proefles gedaan en waren wij overtuigd: hier worden wij lid! Na enkele weken sporten, en een gezond(er) eetpatroon, zijn de eerste resultaten zichtbaar. Goede begeleiding, een prettige sfeer en bovenal leuke mensen! Kensho = top!

— Isabelle Stevens

Kensho is de FEEL GOOD sportschool waar je jezelf verder pusht in een super relaxte omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van top materialen, de lessen zijn stuk voor stuk super net als de instructors. Er hangt een echte buurtsfeer waar iedereen welkom is. Ik train alleen nog maar bij Kensho… 

— Giuseppe Du Crocq

Veel variatie in lessen, van yoga en Pilates tot bootcamp Funxtion en spinning. Hier kom je niet alleen om te sporten, maar ook voor voedingsadvies, een kop koffie, een smoothie of gewoon even zitten met een van de boeken of tijdschriften. Vanaf de eerste dag dat je hier binnenkomt doet iedereen z’n best om je naam te onthouden en er is altijd tijd voor een praatje.

— Andrea van Dijk

Prettig en behulpzaam personeel. Vakkundig advies en centrum heeft moderne up-to-date and state of the art apparatuur. Sfeer is aangenaam.

— Ad Visbeen

Vandaag weer naar de sportschool geweest of moet ik zeggen bij mijn fitness vrienden van Kensho? Niet alleen sporten maar ook gezonder leven voor iedereen.

— Frank Wasterval

Kensho voelt als een warm bad! Iedereen kent je bij je voornaam en begroet je vriendelijk bij binnenkomst Door de combinatie van hoogstaande fitnessapparatuur, goede en professionele begeleiding en een zeer uitgebreid aanbod van groepslessen ben ik snel op weg mijn doelen te bereiken!

— Tom Decates

Ik heb in het verleden op verschillende sportscholen gezeten in Utrecht en Amsterdam, maar Kensho is echt de beste, en leukste, by far! Leuke mensen, aardig en attent. Veel mogelijkheden voor groepsleden en prachtige apparatuur. Echt een aanrader, deze sportschool!

— Paul Cornelis

“Doe maar meteen een jaarabonnement!”, hoorde ik mezelf zeggen. Het was januari en een beetje lacherig was ik het intakegesprek ingegaan. Veel sportscholen lopen er op binnen; mensen die vol goede voornemens beginnen, om na enkele lessen alweer af te haken. Maar het voelde goed, de sfeer was aangenaam – en het luie lijf moest toch echt weer eens in beweging… En nu, ruim zeven maanden later, kan ik me een leven zonder Kensho niet meer voorstellen; de persoonlijke aandacht, de fijne lessen en de gesprekken met leuke buurt- en lotgenoten. Pilates is bij mij favoriet,  genoemd naar de man die de kunst van spierbeheersing middels de geest tot in de puntjes beheerste. Mind over body. En dat werkt! Steeds weer word ik uitgedaagd om nét iets verder te gaan, dan dat ik dacht aan te kunnen. Gaandeweg verdween mijn rugpijn en verbeterde mijn houding. Ik doe alles vanuit ‘mijn core’ en heb benen als staalkabels. Kensho bleek de vriendin die verleidt en confronteert, maar bij wie je bovenal jezelf kan zijn.

— Marijke Besselink

Kensho Premium Fitness Amsterdam
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!