Personal Training

De beste sportieve versie van jezelf worden in een fijne omgeving omringd door betrouwbare trainers en de beste apparatuur: dat is personal training bij Kensho Premium Fitness! Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen met passie voor hun vak. Wij helpen je gewicht te verliezen, juist aan te komen in spiermassa, op een veilige manier van een blessure te herstellen of doelgericht te trainen. Het advies dat we geven is realistisch, eerlijk en volledig op jouw persoonlijke situatie afgesteld.

Waarom personal training?

Personal training houdt in dat je één op één met een trainer aan de slag gaat om jouw gewenste doel op het gebied van gezondheid en fitheid te behalen. Omdat het hier soms om zeer specifieke training gaat, is dit niet altijd te behalen via reguliere fitness of groepslessen. Personal training biedt dan echt de uitkomst. Is dat hard werken? Absoluut! Een personal trainer van Kensho Premium Fitness is jouw beste vriend, mentor, lifecoach en soms je ergste nachtmerrie in één. Samen werken we naar dat ene doel toe middels gedegen advies op het gebied van voeding en sport. Met je trainer push je jezelf tot de beste versie die je kunt zijn. De vraag is dan ook niet of jij je doel haalt, maar wanneer.

 

Onze personal trainers hebben allemaal gedegen kennis en liefhebberij in huis. Door deze kennis en ervaring te combineren met onze apparatuur, voedingsschema’s en trainingsprogramma’s behoort Kensho Premium Fitness tot een van de betere instituten als het aankomt op resultaten behalen.

 

Wil jij weten of personal training wat voor jou is?

Probeer dan ons introductiepakket. Dit pakket bestaat uit:

– Een intakegesprek van vijftien minuten. Tijdens dit gesprek stellen we vast wat je doel is en horen we graag alles over jouw mentale en fysieke welzijn.

– Een Body Composition Analysis. Met onze speciale apparatuur meten we je vochtgehalte, vetmassa, spiermassa en botmassa en analyseren we hoe oud je lichamelijk eigenlijk écht bent.

– Gepersonaliseerd voedingsadvies.

– Een rondleiding door ons gebouw zodat je onze sfeer proeft, leert over de apparaten en ziet wat wij allemaal aanbieden.

– Drie personal training sessies! Tijdens deze sessies werk je één op één met een trainer die bij je past aan je eerder vastgestelde doelstelling. 

Testimonials

JOIN THE KENSHO FAMILY