Fysio

Kensho Premium Fitness staat voor een juiste balans tussen een gezonde geest in een gezond lichaam. Mocht het lichaam even niet mee willen werken, na bijvoorbeeld een operatie, sport blessure of lichamelijk ongemak, dan staan wij voor je klaar, Plexus Amsterdam fysiotherapie, manuele therapie en revalidatie. Plexus Amsterdam is een praktijk met zestal vestingen, verdeeld over Amsterdam. Naast de gebruikelijke fysiotherapie, hebben wij de specialisaties;  manuele therapie, dry needling en sportrevalidatie. De praktijk  werkt samen met verschillende medische specialisten, sportverenigingen en bedrijven.

 

 

Bij Plexus Amsterdam worden met name patiënten behandeld met klachten van orthopedische aard die zowel acuut als chronisch kunnen zijn. Klachten aan onder andere knie, heup en schouder, maar ook voor nek-, lage rug klachten kan je bij ons terecht.Er wordt  gekeken naar de oorzaak van het probleem, om daarna de meest efficiënte behandeling te kiezen. Dit wordt gedaan door therapie zowel ‘hands on’, bijvoorbeeld manuele therapie, dry needling,  als ‘hands off’, revalidatie  en training.

 

 

Bij Kensho Premium Fitness is namens Plexus, onze fysiotherapeut, Ali Toplu aanwezig. Ali werkt nauw samen met de fitness coaches en zijn samen verantwoordelijk voor de begeleiding die je nodig hebt. Zij zorgen ervoor dat de balans, tussen een gezonde geest en een gezond lichaam, weer snel wordt hersteld.

 

 

Bellen kan ook altijd op telefoonnummer:  020-3038222

 

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Testimonials

JOIN THE KENSHO FAMILY